Kahta en vaihda. Toinen on yhteinen nuotiopiiri.

NuotiopiiriKahta en vaihda.

Nuotiopiiri

Jo 70 vuotta Turun Sinappia on ollut osa ruokakulttuuriamme. Turun Sinappia on kuulunut kaikkien suomalaisten ruokapöytiin yhteiskunnalliseen asemaan, ikään, uskontoon, ammattiin, ihonväriin, sukupuoleen tai ruokailutottumuksiin katsomatta.

Tuemme juhlavuotenamme Suomen Partiolaisten tavoitetta tarjota kaikille Suomessa asuville lapsille ja nuorille yhtäläinen mahdollisuus harrastaa. Nuotiopiireihin ovat kaikki olleet aina tasavertaisesti tervetulleita. Olkoon niin vastakin.

 

Toinen on yhteinen nuotiopiiri.

#tasaarvonnuotiolla #turunsinappia70 #partioscout

 

Osallistu #tasaarvonnuotiolla-haasteeseen!

Juhlavuotenamme lahjoitamme jokaisesta Keskon myymälöissä elo-joulukuussa myydystä Turun Sinappia -tuotteesta 5 senttiä Turun Sinappia Tasa-arvon stipendirahastoon. Stipendirahaston varoilla tuemme konkreettisin varustepaketein Suomessa asuvien nuorten yhtäläistä mahdollisuutta harrastaa, luoda muistoja loppuelämäksi ja saada uusia kavereita partion parissa.

Lisäksi haluamme haastaa Sinut tasa-arvon nuotiolle! #Tasaarvonnuotiolla-haasteessa kutsumme koko Suomen nuotion ääreen tasa-arvon puolesta. Julkaisemalla oman #tasaarvonnuotiolla-kuvasi Instagramissa, ehkäiset nuorten välistä eriarvoisuutta ja osallistut Turun Sinappia -tuotepakettien arvontaan.

Julkaistut kuvat kerryttävät entisestään Turun Sinappia Tasa-arvon Stipendirahastoa aina 1000 euroon asti.
200 julkaistua kuvaa = lahjoitamme 200 euroa
500 julkaistua kuvaa = lahjoitamme 500 euroa
1000 julkaistua kuvaa = lahjoitamme 1000 euroa

Osallistu näin:

  1. Kutsu ystävät, naapurit, mummi ja ukki, uudet tuttavat tai vaikka työkaverit yhteen. Yhteinen aika maistuu vielä paremmalta, kun kutsut läheisesi ruuan ääreen. Turun Sinappia sopii lisämausteeksi.
  2. Ota kuva ja julkaise se instagramissa hashtagein #tasaarvonnuotiolla ja #turunsinappia70 31.12.2018 mennessä.
  3. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Turun Sinappia -tuotepalkintoja. Palkintoja on jaossa yhteensä 18 kappaletta. Palkinnon arvo on noin 20 euroa.
  4. Kuvat kerryttävät myös Turun Sinappia Tasa-arvon stipendirahastoa. Tuet konkreettisesti suomalaisten nuorten yhtäläistä mahdollisuutta harrastaa.
Riku Rantala

Nuotiomestari Riku Rantala

Madventuresista tuttu ja entinen partiolainen Riku Rantala on mukana #tasaarvonnuotiolla. Juhlavuoden aikana Riku vierailee kesän suurimmilla partioleireillä ja on mukana haastamassa koko Suomea nuotion äärelle nuorten eriarvoisuuden ehkäisemiseksi.

”Aloitin partion 7-vuotiaana sudenpentuna Helsingin Sinihaukoissa ja jatkoin touhua ensimmäisiin pitkiin reissuihini asti. Siten mulle on suuri kunnia ottaa vastaan tämä Nuotiomestarin tehtävä. Ilman partion iltanuotioilla saatuja nauruja, oppeja, kavereita ja kokemuksia musta ei olisi ikinä tullut kansainvälistä seikkailijaa, yrittäjää ja luovan työn ammattilaista. Partiossa oli katto korkealla ja seinät leveällä, tosi monenlaista jengiä – ja harrastuksena se tuntui monia muita luovemmalta ja tasa-arvoisemmalta. Ei tarvittu tonnien varusteita eikä kalliita kuukausimaksuja. Riitti kun lähti kavereiden kanssa metsään ja otti homman itse haltuun. Kun lasten ja nuorten eriarvoisuus nyt kasvaa, harrastukset ovat avainasemassa. Liian monelta perheeltä puuttuu varoja tai voimia harrastuksiin. Liian harva tietää, että partioon on helppo tulla, siellä on tilaa kaikille ja ennen kaikkea pirun hauskaa. Sitä viestiä haluan Nuotiomestarina välittää.”

 

#tasaarvonnuotiolla

 

Yhteistyössä:   Kesko   Partio Scout

Avainlippu