Kahta en vaihda
Turun Sinappia Juhlasinappi

Turun Juhlasinappia Väkevä&Makea 210g

Turun Sinappia juhlii 100-vuotiasta Suomea! Uusi Turun Juhlasinappi on kehitetty Suomen juhlavuoden kunniaksi ja se on makuvivahteeltaan herkullinen Väkevä & Makea. Se sopii erinomaisesti juhlapöydän mausteeksi ja joulukinkun kuorrutteeseen sekä myös makkaran kaveriksi.

Turun Juhlasinappia on pakattu näyttävään lasipurkkiin, joten tunnistat sen helposti kaupan hyllystä.

Turun Juhlasinappia - Taatusti Suomesta.

Lue lisää

Turun Sinappia Makea

Turun Sinappia Makea

Turun makea sinappi on ainutlaatuinen uusi maku, joka sopii makeutensa antiosta perinteisen makkaran lisäksi moderneihin katuruokiin ja aterioihin, joihin perinteisemmät maut eivät taivu. Ja ehdottomasti parhaimmillaan joulukinkun kuorrutteessa! Makean sinapin tunnistat vaaleansinisestä pakkauksesta.

Lue lisää

Turun Sinappia Mieto

Turun Sinappia Mieto

Turun mieto sinappi kuuluu itsestäänselvyytenä suomalaiseen ruokapöytään sekä arkeen, että juhlaan. Mieto sinappi sopii erityisen hyvin voileipien täytteeksi, burgereiden mausteeksi tai hernekeittoon. Miedon sinapin tunnistat vihreästä pakkauksesta.

Lue lisää

Turun Sinappia Väkevä

Turun Sinappia Väkevä

Turun väkevä sinappi sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Väkevä maku tuo ruokaan kuin ruokaan potkua. Se sopii niin nakin kuin grillimakkaran kaveriksi. Väkevä sinappi sopii erityisen hyvin joulukinkun kuorrutukseen. Tunnistat väkevän sinapin punaisesta pakkauksesta.

Lue lisää

Turun Sinappia Tulinen

Turun Sinappia Tulinen

Turun tulinen sinappi on tuoteperheen voimakkain sinappi. Tulinen maku ei jätä ketään kylmäksi. Tunnistat tulisen sinapin mustasta pakkauksesta.

Lue lisää